Τριγωνάρια με φέτα και ξινομυζήθρα (Γκιουζλεμέδες Μυτιλήνης)

Καταχωρήθηκε στις 03/12/14

3 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν οι έλληνες της Μ. Ασίας πέρασαν στη Μυτιλήνη, έφεραν μαζί τους όλη την τέχνη και τη μαστοριά της δικής τους, ξεχωριστής κουζίνας. Μια από αυτές τις συνταγές, η οποία φτιάχνεται μέχρι και σήμερα, είναι οι γκιουζλεμέδες...Δοκιμάστε να φτιάξετε τα τριγωνάρια-γκιουζλεμέδες με τα εκπληκτικά τυριά της Λέσβου. Θα σας μείνουν αξέχαστα!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!