ΤΥΡΟΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΧΑΒΑΡΤΙ & ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

Καταχωρήθηκε στις 21/10/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

150 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ 50 ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ 6 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ 3 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 10 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 110 ML ΝΕΡΟ (ΧΛΙΑΡΟ) 5 ΓΡ. ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ 1 ΑΒΓΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) 1 ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 1 Κ.Γ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 110 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΑRLA HAVARTI 1 ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 30 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 2-3 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

Υλικά: αλεύρι μαλακό, καλαμποκάλευρο, ζάχαρη, ελαιόλαδο, μαγιά νωπή και άλλα 4 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

1 Σχόλιο 

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!