by admin

Χαλούμι στο γκριλ με salsa από ντοματίνια, κεράσια και πετιμέζι ροδιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν σας αρέσει το χαλούμι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. Χαλούμι ψημένο στο γκριλ ή στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, ίσα για να κάνει μια λεπτή κρούστα, τραγανή και εθιστική, ενώ από μέσα μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχα μαλακό κι ελάχιστα μαστιχωτό τυρί που λιώνει στο στόμα. Σερβίρεται με μια άκρως ενδιαφέρουσα γευστικά και οπτικά salsa, η οποία αποτελείται από τραγανά ντοματίνια και γλυκά κεράσια, σπιρτόζικο κόκκινο κρεμμύδι, μπούκοβο για να ανάψουν τα αίματα, φρέσκα μυρωδικά...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com