Χαλούμι στο γκριλ με salsa από ντοματίνια, κεράσια και πετιμέζι ροδιού

Καταχωρήθηκε στις 27/07/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αν σας αρέσει το χαλούμι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. Χαλούμι ψημένο στο γκριλ ή στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, ίσα για να κάνει μια λεπτή κρούστα, τραγανή και εθιστική, ενώ από μέσα μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχα μαλακό κι ελάχιστα μαστιχωτό τυρί που λιώνει στο στόμα. Σερβίρεται με μια άκρως ενδιαφέρουσα γευστικά και οπτικά salsa, η οποία αποτελείται από τραγανά ντοματίνια και γλυκά κεράσια, σπιρτόζικο κόκκινο κρεμμύδι, μπούκοβο για να ανάψουν τα αίματα, φρέσκα μυρωδικά...

Διάβασε τη συνταγή στο https://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!