χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Καταχωρήθηκε στις 01/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Οι φανατικοί των σκέτων burger τείνουν να συμφωνούν πως το καλύτερο κρέας γι’ αυτά προέρχεται κατευθείαν απ’ την ελιά ενώ κάποιοι επιμένουν πως πιο σωστή είναι μια αναλογία 1:1 ελιάς με νουά (μπροστινό ή πίσω) ή με σπαλομπριζόλα και, αν μιλάμε για βόειο κρέας, οι πλέον βιτσιόζοι από τους μερακλήδες το θέλουν σιτεμένο για περισσότερο από 20 ημέρες -αν μια τέτοια προσδοκία βρείτε γλώσσα για να την μεταφράσετε στο χασάπη σας, να μου την πείτε κι εμένα, να τη μάθω πάραυτα....

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!