Καταχωρήθηκε στις 25/11/15
Υλικά
- χταπόδι
- μυρωδικά
- δαφνόφυλλα
- πιπέρι
- κρέμα βαλσαμικού και 9 ακόμα υλικά
ΥΛΙΚΑ Για τους χταποδοκεφτέδες 1 χταπόδι του μισού κιλού Διάφορα μυρωδικά 2 φύλλα δάφνης 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού 2 κ.σ. Κρέμα βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou 1 κρεμμύδι φρέσκο Ξύσμα από 3 λάιμ και χυμό από 1 λάιμ 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 2 κ.σ. αλεύρι και έξτρα για το αλεύρωμα Πιπέρι 1 αυγό Για τη σάλτσα 2 κ.σ. ταχίνι 3 κ.σ. νερό Αλάτι Πιπέρι Χυμό από ½ λεμόνι