87
Υλικά
- χταπόδι 2 κιλ
- ψωμί 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 100 γρ
- μαϊντανός 100 γρ
- δυόσμος 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- μαγιονέζα 4 κσ
- αγγουράκι τουρσί 4 τμχ
- μαϊντανός 0.25 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
1 χταπόδι (1 ½ -2 κιλά) 200 γρ. ψίχα ψωμιού 1 κρεμμύδι ξερό 100 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 100 γρ. μαϊντανό 100 γρ. δυόσμο 4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 αβγά Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα) Αλάτι-πιπέρι 4 κ.σ. μαγιονέζα 4 αγγουράκια τουρσί ¼ ματσ. μαϊντανό 1 κρεμμύδι Χυμό από 1 πορτοκάλι Χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr