Υπέροχη-γρήγορη-εύκολη, σπιτική μυζήθρα!

Καταχωρήθηκε στις 27/04/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτήν την εποχή που υπάρχουν σε αφθονία γάλατα κατσίκας- προβάτου,στο χωριό μου, φτιάχνουμε τυροζούλια. Έμαθα να τα φτιάχνω από τη γιαγιά μου!Μας αρέσουν πάρα πολύ. Γιατί τα έχουμε συνηθίσει από μικροί? Γιατί είναι πραγματικά πάρα πολύ νόστιμα? Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Σε επόμενη ανάρτηση θα κάνουμε το τυροζούλι μας. Φτιάξτε το και θα κρίνετε μόνοι σας!Σήμερα με τον τρόπο που το φτιάχνουμε, θα βγάλουμε μυζήθρα απλή, σπιτική, τονίζω ξανά από το μείγμα που γίνεται το τυροζούλι, που τρώμε με διάφορους τρόπους. Νωπό, ή ξερό στα μακαρόνια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretatrapezomata.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!