55
Έκοψα σε κυβάκια 3-4 φέτες ζαμπόν και άλλες τόσες τυρί του τοστ. Ψιλόκοψα μια πιπεριά Φλωρίνης από βάζο και πρόσθεσα 2 κουταλιές μουστάρδα. το δίπλωσα τετράγωνα και με τα δάχτυλα το δούλεψα στις άκρες για να κολλήσει η ζύμη καλά και να μην ανοίξει στο ψήσιμο.Τα άλλα μισά τα άφησα σκέτα γιατί έχουμε και περιέργους στην οικογένεια!Τα έψησα στους 170ο για 25 λεπτά περίπου.Και μια συμβουλή: μην αφήσετε την ζύμη να ξεπαγώσει τελείως γιατί θα σας βασανίσει στο γέμισμα και στο δίπλωμα...
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com