~ Pepperoni Rolls ~

Καταχωρήθηκε στις 16/03/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Προσθέτουμε μία-μία τις κούπες με το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν δούμε ότι η ζύμη ξεκολλάει από τα τοιχώματα του κάδου, είμαστε εντάξει!! Βάζουμε τότε τους γάντζους στο μίξερ και ζυμώνουμε το μίγμα για περίπου 10 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι μια ζύμη εξαιρετικά ελαστική. Αν κολλάει λίγο στα χέρια ακόμη, την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και τη μεταφέρουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια. Τη χωρίζουμε σε 5 κομμάτια και την ξεχνάμε για κανένα 5λεπτο.Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε λίγο λάδι και το απλώνουμε σε ολόκληρη την επιφάνειά του. Τοποθετούμε επάνω ένα κομμάτ

Διάβασε τη συνταγή στο https://oinomagirion.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!