Φάβα Φενεού με Κουρκουμά και Κρίταμα Τουρσί

Καταχωρήθηκε στις 18/05/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η φάβα Φενεού καλλιεργείται στην Ελλάδα από τον 19ο αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 269 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα! Η φάβα ανήκει στα όσπρια και παρασκευάζεται είτε από αποξηραμένους, αποφλοιωμένους και σπασμένους σπόρους αρακά ( Pisum sativum) είτε από ποικιλίες του οσπρίου λαθούρι.

Διάβασε τη συνταγή στο http://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!