59
Υλικά
- φάβα σαντορίνης 500 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- θυμάρι 1 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
Λατρεμένο έδεσμα η φάβα, υποτιμημένο αν δεν έχεις δοκιμάσει, χάνεις για να ξέρεις! Είτε παντρεμένη με καραμελωμένα κρεμμυδάκια και τα συναφή, είτε σκέτη μέσα στην απλότητά της, θα έλεγα ότι κονταροχτυπιέται με την ταραμοσαλάτα στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Μάλιστα θα τολμήσω να πω ότι η ταραμοσαλάτα γευστικά για μένα χάνει μπροστά στη φάβα! Πεθαίνω για αυτό το πουρεδάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com