Φακές με μπέικον και παρμεζάνα

Καταχωρήθηκε στις 03/12/09

3 Ψήφοι Ψήφισε

Τις φακές και τα όσπρια γενικότερα τα τρώμε συνήθως Τετάρτη και Παρασκευή λόγω νηστείας.Με τις φακές είχα μια σχέση μίσους εξαιτίας ενός θείου μου που από μικρό με είχε πιέσει να φάω ένα πιάτο χωρίς να θέλω.Πηγαίνοντας πρόπερσι στην Ιταλία, ο ξενώνας που μας φιλοξενούσε είχε για πρώτο πιάτο το συγκεκριμένο φαγητό και λόγω ντροπής για καλή μου τύχη το δοκίμασα και το ερωτεύτηκα.Έκτοτε οι φακές μαγειρεύονται και άλλες μέρες της εβδομάδας!!!!!!!Χρειαζόμαστε:300gr φακές (υπολογίζουμε 60 με 70 γραμμάρια το άτομο)1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 με 3 σκελίδες σκόρδο2 με 3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!