by admin

Φασολάδα με καβουρμά... η άλλη μορφή της κλασσικής σούπας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Θερμαντική, δυναμωτική, κλασσικά ελληνική, το "εθνικό" φαγητό των Ελλήνων η φασολάδα, μαγειρεύεται παντού στη χώρα μας έστω και με διαφορετικές εκδοχές που απλά απεικονίζουν τη διαφορετικότητα κάθε τοπικής παραγωγής. Καυτερή ή γλυκιά είναι μια σούπα που χορταίνει και ικανοποιεί τον κάθε ουρανίσκο. Η συνταγή αυτή είναι η συνταγή της δικής μας οικογενειακής φασολάδας, της φασολάδας που με συνοδεύει από τα μικράτα μου και μπορεί να μην είναι κάποια ιδιαίτερη συνταγή αλλά είναι πεντανόστιμη κι αν την συνοδεύσουμε με καβουρμά γίνεται ακόμη πιο νόστιμη.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: φασολάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com