ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

Καταχωρήθηκε στις 17/04/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ο συνδυασμός των οσπρίων με το ρύζι, δεν είναι κάτι άγνωστο στην ελληνική κουζίνα. Ίσως χωρίς να το ξέρουν, οι παλαιότερες γενιές που τα συνδύασαν, δημιούργησαν ένα πάντρεμα εξαιρετικής θρεπτικής αξίας! Κι αυτό, επειδή οι πρωτεΐνες που περιέχονται στα όσπρια, δεν είναι τόσο εύκολα αφομοιώσιμες από τον οργανισμό, όσο οι πρωτεΐνες του κρέατος. Όμως αν συνδυαστούν με ρύζι, προσφέρουν στον οργανισμό πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το κρέας. Βέβαια, εγώ σήμερα, έβαλα και λίγο λουκανικάκι στη συνταγή μου... Παρόλα αυτά, η συνταγή είναι ολοκληρωμένη και πεντανόστιμη και χωρίς αυτό! Αν είστε δε, vegetarian ή vegan, πρέπει οπωσδήποτε να τη φτιάξετε! Και, φυσικά, προσφέρεται και για όσους νηστεύουν τη Σαρακοστή! Καλή μας όρεξη!

Διάβασε τη συνταγή στο http://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!