110
Υλικά
- φασολάκια μαυρομάτικα 500 γρ
- μανιτάρια 500 γρ
- κύμινο 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- κόλιανδρο 2 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- καυτερό πιπέρι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κονκασέ 1 κουτί
- τοματοπελτές 1 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κόλιανδρο -
Το ότι διανύουμε περίοδο νηστείας δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε σε γεύση, ούτε ότι θα είναι βαρετή αυτή η περίοδος. Ευτυχώς η ελληνική κουζίνα μας έχει όλα τα καλά και με τα σωστά μπαχαρικά και μυρωδικά όπως και με έξυπνους συνδυασμούς μπορούμε να πετύχουμε και υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα αλλά και διατροφική αξία! Ο συνδυασμός φασόλι μανιτάρι καλύπτει και τα δύο παραπάνω....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com