54
Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη με το φαγητό μου. Κλασσικό πιάτο, ποιος Έλληνας δεν έχει φάει γίγαντες πλακί αλλά με δυο μικρές προσθήκες στην βασική συνταγή. Το σαλάμι αέρος όταν ψήνεται γίνεται τραγανό και σχεδόν γλυκό ενώ όταν ψήνεται η κάπαρη, η γεύση της μαλακώνει και αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Το σαλάμι δίνει ένα φανταστικό πικάντικο άρωμα και η κάπαρη έρχεται και δίνει ένα ξινούτσικο kick στα γλυκά φασόλια...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com