Γίγαντες πλακί με σαλάμι αέρος και κάπαρη

Καταχωρήθηκε στις 10/01/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σήμερα είμαι ενθουσιασμένη με το φαγητό μου. Κλασσικό πιάτο, ποιος Έλληνας δεν έχει φάει γίγαντες πλακί αλλά με δυο μικρές προσθήκες στην βασική συνταγή. Το σαλάμι αέρος όταν ψήνεται γίνεται τραγανό και σχεδόν γλυκό ενώ όταν ψήνεται η κάπαρη, η γεύση της μαλακώνει και αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Το σαλάμι δίνει ένα φανταστικό πικάντικο άρωμα και η κάπαρη έρχεται και δίνει ένα ξινούτσικο kick στα γλυκά φασόλια...

Διάβασε τη συνταγή στο https://eri-captaincook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!