GUJARATI DAL (गुजराती दाल)

Καταχωρήθηκε στις 27/10/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ώρα για ινδική κουζίνα για μια ακόμη φορά! Μετά από αρκετό καιρό μαγειρέψαμε ινδική συνταγή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας κόκκινες φακές. Πρόκειται για ένα είδος φακής ανοιχτού πορτοκαλοκόκκινου χρώματος που όταν μαγειρεύονται γίνονται κίτρινες. Επίσης βράζουν πολύ εύκολα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και γι' αυτό ο συνήθης τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται στη μαγειρική είναι σαν φάβα. Δηλαδή ένα είδος πουρέ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!