59
Η κόκκινη φακή γνωστή και ως φακή της Aιγύπτου!Έχει απαλή γεύση από αυτήν της κοινής φακής είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Δοκιμάστε άν έχετε πρόβλημα με τα όσπρια γιατί είναι πολύ πιο εύπεπτη και ελαφριά.Δοκιμάστε την μαγειρεμένη μ’ αυτό τον τρόπο και ίσως αλλάξετε γνώμη για τις φακές!Χρόνος Προετοιμασίας: 5΄λεπτάΧρόνος Βρασμού: 30‘ λεπτά για 4 άτομα Τα υλικά300 gr. φακές κόκκινες 1 μικρή πατάτα1 κρεμμύδι ξερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr