96
Μαυρομάτικα φασόλια με άγριο μάραθο, μαζεμένο από την εξοχή. Είναι η εποχή του βλέπεις, και αξίζει τον κόπο. Η μυρωδιά του και η φρεσκάδα του θα σας αποζημιώσουν.
Αυτή την συνταγή την φτιάχνω κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Λατρεύω την μυρωδιά του μάραθου! Συνήθως τον μαζεύω από την εξοχή γύρω από το Λαύριο, όπου πηγαίνω συχνά. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε παντού, αλλά και πάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλιεργήσιμο, από το σούπερ μάρκετ, ή, την λαϊκή.
Αυτή την συνταγή την φτιάχνω κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Λατρεύω την μυρωδιά του μάραθου! Συνήθως τον μαζεύω από την εξοχή γύρω από το Λαύριο, όπου πηγαίνω συχνά. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε παντού, αλλά και πάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλιεργήσιμο, από το σούπερ μάρκετ, ή, την λαϊκή.
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthycook.gr