by admin

Μαυρομάτικα φασόλια στη χύτρα (15 λεπτά)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα μαυρομάτικα φασόλια είναι ένα πολύ ευέλικτο τρόφιμο. Τα μουλιάζουμε από το βράδυ με σκέτο νεράκι και το πρωί τα μαγειρεύουμε ως εξής: είτε στο καλαθάκι ατμού στη χύτρα ταχύτητος για 15 λεπτά στη θέση Ι (δηλ. στη χαμηλότερη πίεση (σβήνουμε την εστία και αφήνουμε τη χύτρα στην εστία έως ότου κρυώσει η χύτρα φυσικά)....
Διάβασε τη συνταγή στο veganmamagr.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: φασολάκια μαυρομάτικα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το veganmamagr.blogspot.com