Μοναστηριακή συνταγή για μελωμένη ρεβιθάδα φούρνου

Καταχωρήθηκε στις 16/02/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η ρεβιθάδα είναι ένα κυριακάτικο φαγητό στα μοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν με ελιές και παστό ψάρι (σαρδέλες, λακέρδα κ.λπ.). Τα όσπρια, άλλωστε, αποτελούν μια από τις βασικότερες κατηγορίες τροφίμων της μεσογειακής διατροφής. Ανέκαθεν ο ρόλος τους ήταν πρωταρχικός στην κάλυψη βασικών αναγκών των ανθρώπων σε ενέργεια και πρωτεΐνες και είναι πηγή ανεκτίμητων ουσιών για την ανθρώπινη υγεία.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madata.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!