Ρεβυθάδα με κιμά

Καταχωρήθηκε στις 14/12/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση:  Από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε ένα βαθύ μπολ με χλιαρό νερό, στο οποίο προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας αλάτι και ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρική.Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε τα ρεβύθια και τα ξεπλένουμε πολύ καλά 5-6 φορές.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!