407
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 20 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- δεντρολίβανο 5 κλων
- πολτός σκόρδου 1 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
Σήμερα σας προτείνω μια πολύ γευστική πρόταση που τολμώ να πω ότι ήταν κ το καλύτερο ρεβυθοπιάτο που έχω φτιάξει! Τα συνδύασα με κοκκάρια κ δεντρολίβανο κ τα αρωμάτισα με πορτοκάλι κ μουστάρδα. Τέλειος γεμάτος γεύση συνδυασμός που είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr