199
Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κύμινο 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κσ
Υλικά Ρεβύθια 5οο γρ Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Δάφνη 1 φύλλο Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι -πιπέρι Πορτοκάλι 1 τεμ τον χυμό του Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κουτάλι της σούπας Νερό για βράσιμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr