Ρεβύθια με πράσο και άνηθο

Καταχωρήθηκε στις 22/11/13 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος για τα γνωστά μας ρεβύθια, χωρίς σόδα και χωρίς αλεύρι για να δέσουν. Η “μαγκιά” είναι ότι το πράσο μαλακώνει τόσο με το ψήσιμο, που στο τέλος χυλώνει από μόνο του το φαγητό. Τη γλύκα του εξισορροπεί η οξύτητα του λεμονιού, ενώ η προσθήκη του άνηθου είναι η ευχάριστη έκπληξη και το απαραίτητο αρωματικό που απογειώνει το φαγητό.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gourmelia.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!