73
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- καρότο 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- χυμός πορτοκαλιού 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- τζίντζερ 1 τμχ
- χοντρό αλάτι 1 κγ
- πιπέρι -
- πάπρικα γλυκιά -
- σκόρδο -
- θυμάρι -
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
Για 3 άτομα: 250 γραμ. ρεβύθια, 3 μεγάλα καρότα, 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, 1 κονσέρβα ντοματάκια, 2 πορτοκάλια (χυμός και φλούδα) 2 φύλλα δάφνης, 1 κομματάκι φρέσκο τζίντζερ, 1 κουταλάκι χοντρό αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, λίγη σκόνη σκόρδου, λίγο αποξηραμένο θυμάρι (μισό κουταλάκι απ΄ όλα) 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο, και 3 ποτήρια νερό (με το ένα θα ξεπλύνετε και την κονσέρβα από τα ντοματάκια)....
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com