by admin

Σέσκουλα (σέσκλα) με φασόλια ξερά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να μαγειρέψουμε τα ξερά φασόλια, είναι να τα κάνουμε βραστά, μαζί με σέσκουλα.
Μαζί με φρέσκο μάραθο, που του παει πολύ, είναι ότι πρέπει για την νηστεία πριν, αλλά και για μετά το πάσχα.Δοκιμάστε τα και θα δείτε πόσο γλυκά γίνονται τα φασόλια.
 
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com