Σέσκουλα (σέσκλα) με φασόλια ξερά

Καταχωρήθηκε στις 20/04/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να μαγειρέψουμε τα ξερά φασόλια, είναι να τα κάνουμε βραστά, μαζί με σέσκουλα. Μαζί με φρέσκο μάραθο, που του παει πολύ, είναι ότι πρέπει για την νηστεία πριν, αλλά και για μετά το πάσχα.Δοκιμάστε τα και θα δείτε πόσο γλυκά γίνονται τα φασόλια.  

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!