75
Υλικά:6 κούπες νερό (με βιολογικό κύβο λαχανικών)250 γρ. φάβα2 μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 φύλλο δάφνηΕκτέλεση:Βάζουμε τη φάβα με 5 κούπες νερό να σιγοβράσει. Εάν κάνει αφρό, την ξαφρίζουμε, ούτως ώστε να γίνει λεία στην όψη. Στο μεταξύ, σωτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και τη δάφνη σε 2 κουταλιές λάδι ή βούτυρο και κατόπιν ρίχνουμε την υπόλοιπη κούπα με το νερό
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com