Χάντρες

Καταχωρήθηκε στις 07/10/09

8 Ψήφοι Ψήφισε

Όχι οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι χάντρες...Τα φασολάκια βεβαίως, που γίνονται πολύ νόστιμα με φρέσκια ντοματούλα, είτε ως κυρίως είτε ως ορεκτικό, και είναι ό,τι πρέπει για τα κρύα που έρχονται... Πως τα φτιάχνουμε:1 κιλό φασολάκια χάντρες1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2-3 ντομάτες ώριμες τριμμένες2 κουταλιές πελτές½ κούπας ελαιόλαδοΑλάτι και πιπέρι1 κουταλάκι ζάχαρηΒγάζουμε τις χάντρες από το περίβλημα και τις πλένουμε καλά.Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.Προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, ένα φλυτζάνι ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι και τη

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!