62
...Ο συνδυασμός του κρόκου, του αβοκάντο και της crème fraîche είναι πολύ ευχάριστος στον ουρανίσκο και η ήπια αλμύρα του μπρικ στην κορυφή εξυψώνει τη γεύση του ανιαρού βραστού αβγού. Περιττό να πω ότι τ' αβγά αυτά είναι ιδανικά για μπουφέ, ή ως ορεκτικό ή amuse bouche για ένα δείπνο. Ετοιμάστε τα λίγο πριν τα σερβίρετε γιατί το αβοκάντο, αφού κοπεί, τείνει να σκουραίνει. Αν θέλετε να τα ετοιμάσετε νωρίτερα, δείτε τη σημείωση στο τέλος της συνταγής....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com