81
Υλικά
- σπαράγγια 8 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 230 γρ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- γάλα φρέσκο 220 γρ
- μαγιά ξερή 0.5 φακ
- αυγά 13 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- αλάτι 3 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κσ
- εστραγκόν 1 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα βαλσαμικού -
8-10 σπαράγγια 30 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora ½ κ.γ. ζάχαρη 220 γρ. γάλα φρέσκο ½ φακελάκι (3,5 γρ.) μαγιά ξερή 1 αβγό 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 γρ. αλάτι ½ κ.σ. μπέικιν πάουντερ 8-12 αβγά 200 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 ματσ. φρέσκο εστραγκόν Αλάτι - πιπέρι Κρέμα βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr