109
Υλικά
Τα υλικά μας Χοιρινές Μπριζόλες (όσες θέλουμε) tip: χωρίς κόκκαλο (λαιμού) δεν ξεραίνονται εύκολα γιατί έχουν περισσότερο λίπος και με κόκκαλο που θέλουν προσοχή να μην τις παραψήσουμε και για να τις βοηθήσουμε να κρατηθούν ζουμερές τις μαρινάρουμε με τα υλικά της συνταγής λάδι, αλάτι,πιπέρι, ρίγανη. Τι είναι η Μαρινάρα; Πήρες την απάντηση σου. 2 μεσαίες πατάτες ανά μπριζόλα κομμένες για φούρνο (βγαίνουν 4-5 κομμάτια από κάθε πατάτα) 1/2 κούπα ελαιόλαδο Χυμό από ένα λεμόνι 1 ποτήρι νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr