109
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- μαργαρίνη 125 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αβγά 4 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- βανίλια 2 κγ
- χυμός λεμονιού 0.5 κγ
- ζάχαρη άχνη -
Δημιουργώντας…Υλικά200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις40 γρ. κορν φλάουρ250 γρ. βούτυρο ή 125 γρ. βούτυρο και 125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου200 γρ. ζάχαρη1 1/2 κ.γ. baking powder4 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου1/4 κ.γ. αλάτι2 κ.γ. απόσταγμα βανίλιας ή 1 1/2 κ.σ. ξύσμα λεμονιού1/2 κ.γ. χυμό λεμονιούάχνη για το πασπάλισμα ή γλάσο της αρεσκείας μας...
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com