98
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 200 γρ
- αλεύρι μαλακό 200 γρ
- γιαούρτι 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ξύδι 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- φέτα 200 γρ
- γκούντα 100 γρ
- γιαούρτι 2 κσ
- πάριζα 3 φέτ
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ασπράδι 1 τμχ
Πολύ αφράτα τυροπιτάκια, με μαλακή γέμιση τυριών και κομματάκια πάριζας, που αρέσουν πολύ στα παιδιά. Το φύλλο είναι φτιαγμένο με γιαούρτι και η γεύση του είναι μοναδική. Τρώγονται δύο - δύο και είναι ότι πρέπει για κολατσιό στη δουλειά, αλλά και για το σχολείο.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com