by admin

Αγκινάρα (βλαστός) τουρσί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Επανέρχομαι με ένα γρήγορο και ιδιαίτερο ελαφρύ τουρσί αγκινάρας που γίνεται με τον τρυφερό βλαστό της! Ο βλαστός είναι μέρος που συνήθως πετιέται είτε από άγνοια είτε από απειρία, όταν μαγειρεύουμε αγκινάρες! Επίσης είναι ένα κομμάτι που στη λαϊκή αγορά ξεμένει σε τσουβάλια
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com