by admin

Αγκιναράτο ( Κατσικάκι ή αρνάκι με αγκινάρες )

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή την εποχή στην Κρήτη καταναλώνουμε κυρίως κρέας αιγοπροβάτων. Ίσως λίγο μοσχαράκι οι προσέχοντες τα άλατα και τη χοληστερίνη αλλά σπάνια χοιρινό. Την τιμητική τους έχουν αρνιά και ρίφια (κατσικάκια) και ζυγούρια. Στα περισσότερα σπίτια το αποκριάτικο τραπέζι θα έχει ψητό αρνάκι, παϊδάκια στα κάρβουνα ή στο τηγάνι και βραστό ζυγούρι με μακαρόνια και μπόλικο αθότυρο.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com