43
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- προσούτο 7 φέτ
- γραβιέρα Κρήτης 150 γρ
- πεκορίνο 150 γρ
- γκούντα 150 γρ
- τσένταρ 150 γρ
- κασέρι 150 γρ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- λάδι -
Μια διαφορετική πρόταση ιδανική για μπουφέ 1 πακέτο φύλλο κανταϊφι 7 φέτες προσούτο Ιταλίας 150 γραμμ. τριμμένη γραβιέρα Κρήτης 150 γραμμ. τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας 150 γραμμ. τριμμένο γκούντα Ολλανδίας 150 γραμμ. τριμμένο τσένταρ 150 γραμμ. τριμμένο κασέρι 1 λίτρο γάλα φρέσκο (κατά προτίμηση 2% λιπαρά) 1 κρέμα γάλακτος ή δύο αβγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr