92
Υλικά
- παριζάκι 165 γρ
- φαρίνα 500 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ημίσκληρο τυρί 250 γρ
- σπορέλαιο 0.75 φλ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- βούτυρο 3 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
165 γρ. παριζάκι γαλοπούλας Ιfantis 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 5 αβγά 250 γρ. τυρί Αrla Samsoe ¾ φλ. σπορέλαιο 1πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr