87
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αυγά 3 τμχ
- σπανάκι 250 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 120 γρ
- γραβιέρα Νάξου 120 γρ
- μοτσαρέλα 120 γρ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ροζ πιπέρι 1 κσ
- σταφίδες 1 κσ
Αλμυρό Κέικ με βασικό συστατικό το Σπανάκι και τη Ρόκα, με πολλά άλλα νόστιμα υλικά σε ρόλο κομπάρσου για αυτό κέικ. Ο περισσότερος χρόνος, που χρειάζεται για να γίνει, αφιερώνεται στην προετοιμασία των επί μέρους συστατικών του κι αυτό διότι είναι πολλά μα το καθένα συμβάλλει στη νοστιμιά του. Κατά τα άλλα είναι πολύ εύκολο να γίνει, ένας εύγευστος χυλός και μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά.Σπανάκι και ρόκα λοιπόν, καθώς και σιμιγδάλι, γραβιέρα, μοτσαρέλα, αυγά, λάδι, γάλα, τοματίνια, πιπεριά, αλλά και σταφίδες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es