82
Υλικά
- αμπελοφάσουλα 300 γρ
- γιαούρτι 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 3 κλων
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι 2 κσ
- καυτερό πιπέρι 1 πρέζα/ες
- σκόρδο 1 σκελ
Από τις αγαπημένες μου «καλές» σαλάτες-γεύματα είναι κι ετούτη εδώ. Με φρέσκα λιανοφάσουλα (ήδη κυκλοφορούν) αλλά και με κατεψυγμένα και με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού που αρωματίζεται με φρέσκα κρεμμυδάκια και άνηθο είναι μια λύση που περιέχει ένα σωρό καλά διατροφικά στοιχεία. Είναι και πεντανόστιμη!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr