by admin

αμυγδαλωτά απ' την Τήνο με μανταρίνια Χίου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα κάτασπρα απ' την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη ζάχαρη, είναι μοναδικά στον κόσμο, τελεία. Πέραν της εκπληκτικής γευστικής σαφήνειας του φρεσκοτριμμένου τους αμύγδαλου που  αποκωδικοποιεί στο στόμα μια τραγανή σχεδόν γλύκα με θρυψαλιασμένο άρωμα του καρπού, συνοψίζουν στην απλότητα της λευκής...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλωτά
Τοπική: Τήνος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com