67
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 600 γρ
- αλεύρι μαλακό 100 γρ
- ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μητέρας μου, η οποία έμαθε την κόρη μου να ανοίγει φύλλο από πολύ μικρή παίζοντας με μικρά ζυμαράκια και χρησιμοποιώντας για πλάστη ένα αδράχτι γνεσίματος ανάλογο για τα χεράκια της. Κι όταν η κόρη μου μεγάλωσε έκανε πράξη αυτά που η γιαγιά με υπομονή της έμαθε και με τη σειρά της με υπομονή το έμαθε σε μένα!! Δικό σας!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr