72
Υλικά
- τυρί Gruyere 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- ντομάτα 4 τμχ
Η αγαπημένη μου πίτα τυριού είναι τόσο απλή και βασικά χωρίς φύλλο κρούστας ή οποιοδήποτε άλλο φύλλο και χωρίς τους άπειρους συνδυασμούς υλικών που θα μπορούσαν να μπουν στην κρέμα του. Είναι μια γυμνή πίτα, φτιαγμένη με ένα μόνο τυρί το Ελβετικό gruyère. Μπορούμε να το συγκρίνουμε με το αντίστοιχό του, την ελληνική γραβιέρα μα σίγουρα με διαφορετική γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es