by admin

Απλό κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Έχω αντικαταστήσει εδώ και χρόνια τη μαργαρίνη στα κέικ με καλό κρητικό ελαιόλαδο. Σε μερικές περιπτώσεις προτιμώ να χρησιμοποιώ βούτυρο ή μείγμα βουτύρου με ελαιόλαδο, αλλά στα «καθημερινά» μας κέικ βάζω σκέτο ελαιόλαδο. Βέβαια , το ελαιόλαδο είναι δικής μας παραγωγής πολύ χαμηλής οξύτητας και όπου και αν χρησιμοποιηθεί δεν έχει βαριά μυρωδιά ή παράξενη γεύση....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ λεμονιού, κέικ με λάδι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com