72
Υλικά
- πένες 500 γρ
- ζυμαρικά 500 γρ
- ντοματάκια 400 γρ
- καυτερό πιπέρι 0.5 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαύρες ελιές 12 τμχ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- φέτα 250 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- βασιλικός 10 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 500 γρ. πένες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 400 γρ. ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια (μαζί με το χυμό τους), πολτοποιημένα 1/2 κουτ. γλυκού κόκκινο καυτερό πιπέρι (ή όσο καυτερό μάς αρέσει και αντέχουμε) 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες και ελαφρώς κοπανισμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr