by admin

Αρνί ή Μοσχάρι Κοκκινιστό με Τραχανά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα σε φρέσκο πρόβιο γάλα ή ζυμώνεται με αυτό. Μόλις τελειώσει η παρασκευή του και γίνει χλιαρός, τεμαχίζεται και απλώνεται πάνω σε μεγάλη επιφάνεια, σκεπασμένη με καθαρό τραπεζομάντηλο ή σεντόνι, για να ξεραθεί .Το να φτιάξουμε τραχανά δεν είναι καθόλου δύσκολο. Δείτε πώς εδώ! Δύσκολη και χρονοβόρα είναι η διαδικασία του στεγνώματος που απαιτεί υπομονή και επιτήρηση. Παλιά, που τον άπλωναν έξω στο μπαλκόνι, να ξεραθεί, και δεν υπήρχε...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com