85
Υλικά
- μήλα 2 τμχ
- βούτυρο 25 γρ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 75 γρ
- ζάχαρη 85 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- γάλα 0.5 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κονιάκ 1 σφην
Τα μήλα είναι κατεξοχήν χειμερινά φρούτα. Εκτός από το να τα φάμε ωμά, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε πλήθος συνταγών ζαχαροπλαστικής. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια ζεστή μηλόπιτα, γεμάτη αρώματα και πλούσια γεύση! Παρακάτω, σας δίνω την απόλυτη συνταγή για την πιο γευστική μηλόπιτα σε εκδοχή κέικ που κρατάει την υγρασία στο εσωτερικό του. Απλή, εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή έρχεται να συνοδέψει τον απογευματινό καφέ σας ή το τσάι σας αυτές τις κρύες μέρες του χειμώνα. Απολαύστε την…
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com